• 7 August 2006

  Z. Bujar Dugolli – Ministër për Tregti dhe Industri

  Vendim i Këshillit të Mediave të Shkruara të Kosovës Z. Bujar Dugolli Ministër për Tregti dhe Industri Këshillit të Mediave të Shkruara të Kosovës, i është bartur nga Komisionari i Përkohshëm i Mediave një ankesë e z. Bujar Dugolli, minister i Tregtisë dhe Industrisë së Kosovës lidhur me artikullin e…

  Lexo më shumë
 • 7 August 2006

  Z.Ramadan N.Ibrahimi

  Vendim i Këshillit të Mediave të Shkruara të Kosovës Z.Ramadan N.Ibrahimi Z. Ramadan N.Ibrahimi është ankuar kundër gazetës “Bota sot”, lidhur me huazimet nga libri I tij: “Masakra në Prapashticë dhe Keqekollë,janar 1921” nga ana e autorit të fejtonit, Sabri Beqiri. Në mbledhjen e kaluar qe caktuar grupi nga tre…

  Lexo më shumë
 • 2 July 2006

  Z. Gani Krasniqi

  Z. Gani Krasniqi,drejtor i Shkollës së Mesme Teknike "Fehmi Lladrovci" në Drenas i është ankuar KMSHK-së me 10.04.2006 kundër gazetës "Kosova sot" lidhur me artikullin e botuar, me 04.04.06 me titull: "Fehmi Lladrovci" katër të droguar". KMSHK-së ka kontaktuar disa herë me z. Krasniqin dhe gazetën "Kosova sot" sipas procedurës…

  Lexo më shumë
 • 2 June 2006

  Z. Muhamet Shukriu

  Z. Muhamet Shukriu nga Prizreni i ka drejtuar KMSHK-së me o3.05.2006 ankesën kundër gazetës “Epoka e re” lidhur me artikujt e botuar në këtë gazetë: “Superkapitullimi i dr. Rugovës”, botuar me 11 janar 2002 dhe “Pse po fshehen krerët e LKK-së”, botuar me 9 janar 2002. KMSHK, në mbledhjen e…

  Lexo më shumë
 • 2 June 2006

  Z. RUZHDI SADRIU

  Vendim i Këshillit të Mediave të Shkruara të Kosovës Z. Ruzhdi Sadriu z.Ruzhdi Sadriu, nga Ferizaj i ka derguar një ankesë KMSHK-së me 24.05.06,kundër gazetës “Koha ditore” lidhur me artikullin e botuar në këtë gazetë me 17.05.06 me titull: “Ruzhdi Sadriu po ia sheh hajrin të vëllait-ish ministër”. Zyra e…

  Lexo më shumë