• 6 December 2017

  Si paraqiten fëmijët në media?

  Sot, më 6 dhjetor, Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës (KMShK) së bashku me Zyrën e UNICEF-it në Kosovë organizoi konferencën “Media dhe Fëmijët”. Në këtë konferencë u bë prezantimi i Udhëzuesit për Mbrojtjen e Fëmijëve në Media, i cili ka për qëllim të ofrojë sqarime më të detajuara…

  Lexo më shumë
 • 1 December 2017

  Këshilli i Mediave të Shkruara organizoi Shkollën e Etikës së Gazetarisë

  Për tri ditë me radhë, Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës organizoi në Prishtinë modulin e parë të Shkollës së Etikës së Gazetarisë. Studentë të gazetarisë nga Universiteti i Prishtinës, Kolegji AAB, Kolegji UBT dhe gazetarë të rinj që punojnë në media patën rastin që nga gazetarë me përvojë…

  Lexo më shumë
 • 17 November 2017

  Shkolla e Etikës së Gazetarisë

  Të nderuar, Ju njoftojmë se Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës edhe këtë vit organizon Shkollën e Etikës së Gazetarisë për studentët e vitit të parë të gazetarisë dhe për gazetarë të ri. Shkolla do të organizohet në dy module. Në Modulin e Parë do të ligjërojnë gazetarë të…

  Lexo më shumë
 • 21 July 2017

  Ndërtimi i besimit në media në Evropën Juglindore dhe Turqi –II

  Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës do të zbatojë projektin “Ndërtimi i Besimit në Media në Evropën Juglindore dhe Turqi”, për të dytin vit me radhë. Ky projekt financohet nga Komisioni Evropian dhe zbatohet nga UNESCO dhe partnerët e tij. Qëllimi i këtij projekti është të mbështesë këshillët e…

  Lexo më shumë
 • 11 July 2017

  Vendim i Këshillit të Mediave të Shkruara të Kosovës ndaj ankesës së Blerim Devollit kundër Gazeta Express

  03 korrik 2017, Prishtinë, Ref:25.05.2017\559-2017 Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës, në mbledhjen e tij të rregullt të mbajtur më 29 qershor 2017, shqyrtoi ankesën e Blerim Devollit kundër Gazeta Express lidhur me artikullin “Kjo është fytyra e njeriut që dështoi t’ia zhvatë shtetit 32 milionë euro”, botuar me…

  Lexo më shumë