• 20 December 2012

  Vendim KMSHK

  Vendim i Këshillit të Mediave të Shkruara të Kosovës ndaj ankesës së Adem Gashit, drejtor ekzekutiv i IKD-së (Instituti i Kosovës për Drejtësi), kundër gazetës “Kosova Sot” Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës, në mbledhjen e tij të mbajtur më 19 dhjetor 2012, pasi shqyrtoi ankesën e Adem Gashit,…

  Lexo më shumë
 • 20 December 2012

  Vendim KMSHK

  Vendim i Këshillit të Mediave të Shkruara të Kosovës ndaj ankesës së dy zyrtarëve të Ministrisë së Punëve të Brendshme,Ramadan Thaqi dhe Arben Mustafa, kundër gazetës “Zëri”. Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës, në mbledhjen e tij të mbajtur më 19 dhjetor 2012, pasi shqyrtoi ankesën e dy zyrtarëve…

  Lexo më shumë
 • 20 December 2012

  Opinion KMSHK

  Opinion i Këshillit të Mediave të Shkruara të Kosovës ndaj ankesës së Sarah Maliqit nga Civil Rights Defenders, kundër portalit “Telegrafi.com” Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës, në mbledhjen e tij të mbajtur më 19 dhjetor 2012, pasi shqyrtoi ankesën Sarah Maliqit nga Civil Rights Defenders kundër portalit telegrafi.com…

  Lexo më shumë
 • 20 December 2012

  Kumtesë për shtyp Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës në Ferizaj Etika e Gazetarisë nuk duron ngurtësi.

  Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës, i mbështetur nga Zyra Zvicrane për Bashkëpunim, më 20.12.2012 organizoi një tribunë me gazetarët e rajonit të Ferizajit me temën: “Etika e gazetarisë në Kosovë dhe sfidat”. Kjo ishte njëherit tryeza e parë e këtij lloji e organizuar në Ferizaj nga Këshilli i…

  Lexo më shumë
 • 19 December 2012

  KUMTESË PËR SHTYP

  Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës, në mbledhjen e tij të sotme, pasi shqyrtoi ankesën e dy zyrtarëve të Ministrisë së Punëve të Brendshme të Kosovës kundër gazetës Zëri e cila më 16 maj 2012, botoi një artikull me titull “MPB falsifikon edhe datëlindjet”, konstatoi se gazeta ka bërë…

  Lexo më shumë