• 14 December 2010

  KUMTESË PËR SHTYP

  Në mbledhjen e tij të fundit për këtë vit, Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës, u përshëndet nga Willem Houwen, kryetar i bordit të tij që nga themelimi , ndërsa për kryes të detyrës së kryetarit të KMSHKësë me unanimitet zgjodhi Xhemail Rexhepin, nënkryetar i gjertanishëm i këtij trupi…

  Lexo më shumë
 • 6 December 2010

  Njoftim për media, takimi në Prizren

  Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës me mbështetjen e Misionit të OSBE-së në Kosovë dhe në bashkëpunim me shoqatën lokale të Gazetarëve në Prizren më 30 nëntor 2010, organizoi tryezë diskutimi me gazetarët e mediave të shkruara përkatësisht korrespondentët e Prizrenit, me titull: " Etika gazetareske dhe e vërteta"…

  Lexo më shumë
 • 24 November 2010

  Kumtesë për shtyp. Takimi me gazetarët e Mitrovicës.

  Respektimi i Kodit të Etikes së Mediave të Shkruara të Kosovës, i mbron gazetarët nga njëanshmëritë në shkrimet e tyre dhe në të mirë të respektimit të fjalës së lirë në mediat e shkruara,- u tha në workshop-in e organizuar nga Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës, me përkrahje…

  Lexo më shumë
 • 11 November 2010

  KMSHK organizoi takimin me gazetarët korrespondente të komunës së Gjilanit.

  Këshilli i Medieve të Shkruara të Kosovës me përkrahje të OSBE-së, Misioni në Kosovë si dhe në koordinim me Klubin e Gazetarëve “Beqir Musliu”, më 15 tetor 2010, organizoi me korrespodentët e Gjilanit ,Vitisë dhe Dardanës, tryezën “Etika e gazetarisë dhe e vërteta”. Ishte kjo tryeza e parë me korrespodentët…

  Lexo më shumë
 • 11 November 2010

  KËSHILLI I MEDIAVE TË SHKRUARA TË KOSOVËS MORRI PJESË NË TAKIMIN VJETOR TË KËSHILLAVE EVROPIANE TË SHTYPIT NË AMSTERDAM

  Zyra e Këshillit të Mediave të shkruara të Kosovës, ju njofton se nga 3 nëntor deri më 5 nëntor 2010, në Amsterdam u mbajt konferenca vjetore e këshillave të Pavarura të Mediave të Shkruara të Evropës (AIPCE 2010). Si anëtare e këtij asociacioni, KMSHK, sikurse edhe viteve të kaluara morri…

  Lexo më shumë