• 4 November 2006

  Dr. Hasan Ahmeti

  Vendim i Këshillit të Mediave të Shkruara të Kosovës për ankesën e Dr. Hasan Ahmetit kundër gazetës “Express” Bordi i Këshillit të Mediave të Shkruara të Kosovës ka marrë me datën 20.10.2006 nga Dr. Hasan Ahmeti një ankesë kundër gazetës së përditshme “Express” lidhur me artikullin “Prof.dr.hajni” i botuar me…

  Lexo më shumë
 • 31 October 2006

  Clarisse Pastzory

  Vendimi përfundimtar i Këshillit të Mediave të Shkruara të Kosovës për ankesën e Clarisse Pastzory kundër gazetës “Express” Bordi i Këshillit të Mediave të Shkruara të Kosovës, në mbledhjen e tij të rregullt, të 30 tetorit 2006, ka marrë vendimin përfundimtar për ankesën e znj. Clarisse Pastzory kundër gazetës “Express”…

  Lexo më shumë
 • 7 August 2006

  Z. Bujar Dugolli – Ministër për Tregti dhe Industri

  Vendim i Këshillit të Mediave të Shkruara të Kosovës Z. Bujar Dugolli Ministër për Tregti dhe Industri Këshillit të Mediave të Shkruara të Kosovës, i është bartur nga Komisionari i Përkohshëm i Mediave një ankesë e z. Bujar Dugolli, minister i Tregtisë dhe Industrisë së Kosovës lidhur me artikullin e…

  Lexo më shumë
 • 7 August 2006

  Z.Ramadan N.Ibrahimi

  Vendim i Këshillit të Mediave të Shkruara të Kosovës Z.Ramadan N.Ibrahimi Z. Ramadan N.Ibrahimi është ankuar kundër gazetës “Bota sot”, lidhur me huazimet nga libri I tij: “Masakra në Prapashticë dhe Keqekollë,janar 1921” nga ana e autorit të fejtonit, Sabri Beqiri. Në mbledhjen e kaluar qe caktuar grupi nga tre…

  Lexo më shumë
 • 2 July 2006

  Z. Gani Krasniqi

  Z. Gani Krasniqi,drejtor i Shkollës së Mesme Teknike "Fehmi Lladrovci" në Drenas i është ankuar KMSHK-së me 10.04.2006 kundër gazetës "Kosova sot" lidhur me artikullin e botuar, me 04.04.06 me titull: "Fehmi Lladrovci" katër të droguar". KMSHK-së ka kontaktuar disa herë me z. Krasniqin dhe gazetën "Kosova sot" sipas procedurës…

  Lexo më shumë