• 27 September 2016

  KMShK vendosë për 13 ankesa

  Në mbledhjen e sotme të Këshillit të Mediave të Shkruara të Kosovës, pasi u shqyrtua ankesa e Bernard Nikajt, ish ministër i Tregtisë dhe Industrisë kundër portalit Infokusi lidhur me një artikull me titull “Ambasadori i Kosovës vodhi asetet e Ministrisë”, konstatoi se në këtë rast është bërë shkelja e…

  Lexo më shumë
 • 29 September 2015

  Në mbledhjen e sotme të Bordit të KMShK-së u shqyrtuan tri ankesa

  29 shtator 2015 Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës, në mbledhjen e sotme, pasi shqyrtoi ankesën e Betim Musliut nga Instituti i Kosovës për Drejtësi kundër gazetës Kosova Sot në lidhje me artikullin “Memorandumi mes KPK-së dhe IKD-së ka ngjallur debat në prokurorinë e shtetit” botuar më 31 gusht…

  Lexo më shumë
 • 17 September 2015

  VETЁRREGULLIMI I MEDIAVE ONLINE

  Zhvillimi i hovshëm teknologjik ka bërë që të lëkunden shumë themele në fusha të ndryshme të jetës shoqërore. Gazetaria nuk ishte përjashtim. Shumë gazeta të njohura botërore i ndërprenë botimet e tyre të shtypit duke u fokusuar shumë e më shumë në versionet e tyre online. Sikurse në vendet tjera…

  Lexo më shumë
 • 26 September 2014

  KUMTESË PËR MEDIA

  Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës, i mbështetur nga ambasada britanike në Kosovë, organizoi punëtorinë e katërt me temën 'Etika dhe profesionalizmi në gazetari'. Në këtë punëtori ishin të pranishëm gazetarë, studentë të gazetarisë, përfaqësues të shoqërisë civile, përfaqësues të OSBE-së e të KPM-së. Ibrahim Berisha, kryetar i bordit…

  Lexo më shumë
 • 23 September 2014

  KUMTESË PËR MEDIA

  Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës, i mbështetur nga Ambasada britanike në Prishtinë, me 18 shtator 2014 organizoi tryezën "Etika dhe profesionalizmi në gazetari" për gazetarët e Mitrovicës, Vushtrisë dhe Skënderajt. Në këtë tryezë ishin të pranishëm rreth 30 gazetarë-korrespodentë të mediave së shkruara dhe atyre elekronike, përfaqsues të…

  Lexo më shumë