• 9 August 2007

  Komunikatë për shtyp

  Misioni i OSBE-së në Kosovë ka nxjerrë sot kumtesën vijuese: “Misioni i OSBE-së ka vërejtur një zhvillim brengosës të raportimit të papërgjegjshëm dhe joprofesional nga gazeta ditore Infopress. Më 9 mars, Infopress ka publikuar një artikull të titulluar “Çeta në Graçanicë” rreth konfliktit në Kosovë, së bashku me një listë…

  Lexo më shumë
 • 7 August 2007

  KOMUNIKATË PËR SHTYP

  Misioni i OSBE-së në Kosovë ka nxjerrë sot kumtesën vijuese: “Misioni i OSBE-së ka vërejtur një zhvillim brengosës të raportimit të papërgjegjshëm dhe joprofesional nga gazeta ditore Infopress. Më 9 mars, Infopress ka publikuar një artikull të titulluar “Çeta në Graçanicë” rreth konfliktit në Kosovë, së bashku me një listë…

  Lexo më shumë
 • 7 August 2006

  Z. Bujar Dugolli – Ministër për Tregti dhe Industri

  Vendim i Këshillit të Mediave të Shkruara të Kosovës Z. Bujar Dugolli Ministër për Tregti dhe Industri Këshillit të Mediave të Shkruara të Kosovës, i është bartur nga Komisionari i Përkohshëm i Mediave një ankesë e z. Bujar Dugolli, minister i Tregtisë dhe Industrisë së Kosovës lidhur me artikullin e…

  Lexo më shumë
 • 7 August 2006

  Z.Ramadan N.Ibrahimi

  Vendim i Këshillit të Mediave të Shkruara të Kosovës Z.Ramadan N.Ibrahimi Z. Ramadan N.Ibrahimi është ankuar kundër gazetës “Bota sot”, lidhur me huazimet nga libri I tij: “Masakra në Prapashticë dhe Keqekollë,janar 1921” nga ana e autorit të fejtonit, Sabri Beqiri. Në mbledhjen e kaluar qe caktuar grupi nga tre…

  Lexo më shumë