• 17 November 2017

  Shkolla e Etikës së Gazetarisë

  Të nderuar, Ju njoftojmë se Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës edhe këtë vit organizon Shkollën e Etikës së Gazetarisë për studentët e vitit të parë të gazetarisë dhe për gazetarë të ri. Shkolla do të organizohet në dy module. Në Modulin e Parë do të ligjërojnë gazetarë të…

  Lexo më shumë
 • 29 November 2016

  KMShK dënon gjuhën e papranueshme të Nexhmedin Spahiut

  Bordi i KMShK-së, në mbledhjen e tij të mbajtur sot, pasi shqyrtoi ankesën e NLB Banka kundër GazetësEkonomia dhe KosovaPost lidhur me artikullin “Rrjeti NLB Bank mbyll NLB Prishtina”, vendosi se shkrimi kishte shume mangësi duke mos u mbështetur në burime të besueshme dhe duke mos i mundësuar palës tjetër…

  Lexo më shumë
 • 16 November 2016

  Konkurs

  Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës, me mbështetje nga NED (National Endowment for Democracy) dhe UNICEF edhe sivjet organizon Shkollën e Etikës së Gazetarisë për studentët e gazetarisë dhe gazetarët e ri. Shkolla do të organizohet në dy module, teorik dhe praktik. Në Modulin e parë do të ligjërojnë…

  Lexo më shumë
 • 11 November 2016

  KMShK organizon tryezën “Standardet e gazetarisë në Kosovë” në Graçanicë

  Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës, me mbështetje nga KFOS-i, organizoi sot në Graçanicë një tryezë të rrumbullakët me gazetarët e kësaj komune lidhur me zbatimin e standardeve të etikës së gazetarisë në Kosovë, me theks të veçantë në këtë komunë. Imer Mushkolaj, kryetar i bordit të KMShK-së informoi…

  Lexo më shumë
 • 4 November 2016

  Opinion i Këshillit të Mediave të Shkruara të Kosovës ndaj ankesës së Devolli Group kundër gazetës Kosova Sot

  Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës, në mbledhjen e tij të rregullt të mbajtur më 25 tetor 2016, shqyrtoi ankesën e Devolli Group kundër gazetës Kosova Sot lidhur me artikullin “Kuvendi mbron skandalin e amortizatorëve”, botuar më 2 shtator 2016, dhe nxorri këtë     O P I N…

  Lexo më shumë