• 29 April 2015

  Indeksonline i bashkohet KMShK-së

  Në mbledhjen e sotme të bordit të Këshillit të Mediave të Shkruara të Kosovës të cilën e kryesoi Imer Mushkolaj, kryetar i bordit, u miratuan dy ankesa dërguar nga Nisma e të Rinjëve për të Drejtat e Njeriut kundër portaleve Indeksonline dhe Koha, në lidhje me përmbajtjen e gjuhës së…

  Lexo më shumë
 • 2 February 2018

  KMShK shqyrtoi 20 ankesa

  Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës në mbledhjen e sotme nuk miratoi ankesën e Dr. Gani Bjaraktari kundër portalit Shneta.com lidhur me artikullin “Të akuzuarit e rastit Stenta nderojnë me prezencën ‘EuroEcho 2017’” në Lisbonë. Portali nuk ka gënjyer se z. Bajraktari gjendet në listën e të dyshuarëve për…

  Lexo më shumë
 • 25 December 2017

  KMShK shqyrton 10 ankesa

  Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës në mbledhjen e sotme shqyrtoi 10 ankesa. Devolli Group është ankuar kundër gazetës Kosova Sot lidhur me nëntë artikuj të botuar në këtë gazetë. KMShK vendosi se në të gjitha këto raste është shkelur Kreu II (Raportimi i së vërtetës) i Kodit të…

  Lexo më shumë
 • 6 December 2017

  Si paraqiten fëmijët në media?

  Sot, më 6 dhjetor, Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës (KMShK) së bashku me Zyrën e UNICEF-it në Kosovë organizoi konferencën “Media dhe Fëmijët”. Në këtë konferencë u bë prezantimi i Udhëzuesit për Mbrojtjen e Fëmijëve në Media, i cili ka për qëllim të ofrojë sqarime më të detajuara…

  Lexo më shumë
 • 1 December 2017

  Këshilli i Mediave të Shkruara organizoi Shkollën e Etikës së Gazetarisë

  Për tri ditë me radhë, Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës organizoi në Prishtinë modulin e parë të Shkollës së Etikës së Gazetarisë. Studentë të gazetarisë nga Universiteti i Prishtinës, Kolegji AAB, Kolegji UBT dhe gazetarë të rinj që punojnë në media patën rastin që nga gazetarë me përvojë…

  Lexo më shumë
 • 17 November 2017

  Shkolla e Etikës së Gazetarisë

  Të nderuar, Ju njoftojmë se Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës edhe këtë vit organizon Shkollën e Etikës së Gazetarisë për studentët e vitit të parë të gazetarisë dhe për gazetarë të ri. Shkolla do të organizohet në dy module. Në Modulin e Parë do të ligjërojnë gazetarë të…

  Lexo më shumë