Lajme

 • 2 February 2018

  KMShK shqyrtoi 20 ankesa

  Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës në mbledhjen e sotme nuk miratoi ankesën e Dr. Gani Bjaraktari kundër portalit Shneta.com lidhur me artikullin “Të akuzuarit e rastit Stenta nderojnë me prezencën ‘EuroEcho 2017’” në Lisbonë. Portali nuk ka gënjyer se z. Bajraktari gjendet në listën e të dyshuarëve për…

  Lexo më shumë
 • 25 December 2017

  KMShK shqyrton 10 ankesa

  Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës në mbledhjen e sotme shqyrtoi 10 ankesa. Devolli Group është ankuar kundër gazetës Kosova Sot lidhur me nëntë artikuj të botuar në këtë gazetë. KMShK vendosi se në të gjitha këto raste është shkelur Kreu II (Raportimi i së vërtetës) i Kodit të…

  Lexo më shumë
 • 6 December 2017

  Si paraqiten fëmijët në media?

  Sot, më 6 dhjetor, Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës (KMShK) së bashku me Zyrën e UNICEF-it në Kosovë organizoi konferencën “Media dhe Fëmijët”. Në këtë konferencë u bë prezantimi i Udhëzuesit për Mbrojtjen e Fëmijëve në Media, i cili ka për qëllim të ofrojë sqarime më të detajuara…

  Lexo më shumë

Parashtro ankesën

Vetërregullimi i mediave të shkruara dhe elektronike nuk do të arrihej pa rolin e lexuesve dhe vizitorëve të këtyre mediave.

Dërgimi i ankesave kundër gazetarisë joprofesionale, e cila nuk respekton Kodin e Mediave të Shkruara të Kosovës, njëherit mbron lirinë e fjalës dhe të drejtën për të vërtetën.

Si të parashtroni një ankesë?

Ankesën në KMSHK mund ta dërgoni me shkrim, përmes postës së rregullt ose postës elektronike. Kërkohet që ta cekni mediumit kundër të cilit ankoheni, shkrimin, datën e botimit të shkrimit si dhe ku mendoni se mediumi në rastin tuaj ka shkelur Kodin e Mediave...

Parashtro ankesën Parashtro ankesën