Lajme

 • logoKMShK
  27 September 2016

  KMShK vendosë për 13 ankesa

  Në mbledhjen e sotme të Këshillit të Mediave të Shkruara të Kosovës, pasi u shqyrtua ankesa e Bernard Nikajt, ish ministër i Tregtisë dhe Industrisë kundër portalit Infokusi lidhur me një artikull me titull “Ambasadori i Kosovës vodhi asetet e Ministrisë”, konstatoi se në këtë rast është bërë shkelja e…

  Lexo më shumë
 • logoKMShK
  28 June 2016

  Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës në mbledhjen e sotme shqyrtoi dhe vendosi për nëntë ankesa.

  Këshilli i Mediave të  Shkruara të  Kosovës në  mbledhjen e sotme shqyrtoi dhe vendosi për nëntë  ankesa. Blerim Devolli nga Devolli Group është ankuar kundër portalit Insajderi lidhur me artikullin “Lidhjet e Blerim Devollit shtrihen deri në Karaibe”. KMShK-ja vendosi se ankesa nuk miratohet. KMShK-ja mori vendim të  njëjtë  edhe…

  Lexo më shumë
 • IMG_0488 copy
  3 June 2016

  Mbahet Shkolla e etikës së gazetarisë për studentë dhe gazetarë të rinj

  Sot në Prishtinë përfundoi shkolla treditore mbi etikën në gazetari për studentë dhe gazetarë të rinj, të cilën e organizon tradicionalisht dy herë në vit, Këshilli i Mediave të Shkruara të Kosovës, i mbështetur nga National Endowment Democracy (NED). Studentët e gazetarisë nga Universiteti i Prishtinës dhe Kolegji UBT, dhe gazetarët e rinj…

  Lexo më shumë

Parashtro ankesën

Vetërregullimi i mediave të shkruara dhe elektronike nuk do të arrihej pa rolin e lexuesve dhe vizitorëve të këtyre mediave.

Dërgimi i ankesave kundër gazetarisë joprofesionale, e cila nuk respekton Kodin e Mediave të Shkruara të Kosovës, njëherit mbron lirinë e fjalës dhe të drejtën për të vërtetën.

Si të parashtroni një ankesë?

Ankesën në KMSHK mund ta dërgoni me shkrim, përmes postës së rregullt ose postës elektronike. Kërkohet që ta cekni mediumit kundër të cilit ankoheni, shkrimin, datën e botimit të shkrimit si dhe ku mendoni se mediumi në rastin tuaj ka shkelur Kodin e Mediave...

Parashtro ankesën Parashtro ankesën